A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

Новини міської ради

У Дублянах провели планову дезінфекцію

24 квітня у місті Дубляни було проведено дезінфекцію підїздів багатоквартирниз будинків, громадських зупинок, територій біля магазинів, паркових зон, прибудинкових територій  тротуарів та ін. Дезінфекція проводили працівники МВУ ЖКГ м. Дубляни  за допомогою моторних оприскувачів. Міський голова Василь Попович зазначив, що такі протиепідеміологічні заходи будуть проводитися кожної п'ятниці до завершення карантину.

12:56 24.04.2020

Розпочато будівництво нового магістрального водопроводу для міста Дубляни

23 квітня розпочалися роботи з укладання труб в рамках проекту «Будівництво магістрального водопроводу від села Великі Грибовичі до міста Дубляни». Попри карантин роботи розпочалися, як тільки це дозволили погодні умови. Цього року в бюджеті міста передбачено 2,5 мільйони гривень на водопровід. Також, за словами міського голови Дублян, вдасться додатково скерувати ще 2,5 мільйони за рахунок продажу земель.

09:26 23.04.2020

Підвищення пенсійних виплат та індексація пенсій з травня 2020 – постанова Уряду

Кабінетом Міністрів України прийнято постанову від 1 квітня 2020 р. № 251 «Деякі питання підвищення пенсійних виплат і надання соціальної підтримки окремим категоріям населення у 2020 році».

10:26 21.04.2020

У місті Дубляни провели дезінфекцію вулиць та громадських місць

8 квітня у місті Дубляни було проведено дезінфекцію вулиць, громадських зупинок, територій біля магазинів, паркових зон, прибудинкових територій та ін. Дезінфекція проводилася машинним способом та за допомогою моторних оприскувачів. Протиепідеміологічні заходи організував міський голова Василь Попович.

12:02 09.04.2020

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора