A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

ЗАСІДАННЯ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ ДУБЛЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ЗАПЛАНОВАНО НА 15 БЕРЕЗНЯ 2018 Р. О 16:00 ГОД. У АКТОВОМУ ПРИМІЩЕННІ ДУБЛЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ.

Дата: 12.03.2018 17:20
Кількість переглядів: 314

Засідання виконавчого комітету

15.03.2018

ПРОЕКТ

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

 

1. Про прийняття до відома рішення Дублянської міської ради №11 від 06 березня 2018 року «Про обрання члена виконкому Дублянської міської ради».

2. Про надання дозволу Гармасій Надії Тарасівні, 1947 року народження на дарування будинку сину, Гармасій Володимиру Зеновійовичу, 1972 року народження в м.Дубляни, вул.Незалежності, 15.

3. Про повторний розгляд заяви  Яремко Галини Романівни про надання дозволу на відчуження частки житлового будинку недієздатної Турчак  Ольги Миколаївни опікуну Яремко Галині Романівні.

4. Про надання дозволу приватному підприємцю Петрику Михайлу Петровичу на встановлення малої архітектурної форми (тимчасової споруди), площею 25 м2 для виготовлення паспорта прив’язки по вул. Шевченка в м.Дубляни.

5. Про присвоєння поштової адреси земельній ділянці, площею 0,0434 га, утвореній в результаті поділу, що належить Бойко Володимиру Онуфрійовичу по вул. Мазепи 20 в м.Дубляни.

6. Про затвердження акту обстеження зелених насаджень №1 від 23.02.2018р.,що підлягають вирубці ЛНАУ у зв’язку з їх аварійним станом та висиханням м.Дубляни в к-сті 8 шт. та надання дозволу адміністрації ЛНАУ на вирубку дерев на території Дублянської міської ради.

7. Про затвердження тарифів на послуги з вивезення твердих  побутових   відходів (ТПВ) МВУ ЖКГ м.Дубляни.

8. Про затвердження скорегованих тарифів на послуги з утримання будинків та прибудинкових територій для МВУ ЖКГ м.Дубляни.

9. Про затвердження тарифів на послуги з утримання будинків, споруд та прибудинкових територій Львівському національному аграрному університету.

10. Про затвердження тарифів на послуги з вивезення твердих побутових відходів Львівському національному аграрному університету.

11. Про розроблення нормативів питного водопостачання населення м.Дубляни, с.Малі Підліски, с.Ситихів.

12. Про затвердження норми витрат води Львівському національному аграрному університету.

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора