A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

24-а сесія Дублянської міської ради запланована на 28 вересня 2017 р. о 17:00 год. в залі засідань депутатів Дублянської міської ради

Дата: 18.09.2017 12:47
Кількість переглядів: 312

ПРОЕКТ

Порядку денного 24-ої сесії Дублянської міської ради, що запланована на 28 вересня 2017 р. о 17:00 год. в залі засідань депутатів Дублянської міської ради

 

На розгляд сесії внести такі питання:

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

 

1.Про порядок денний 24-ої сесії сьомого демократичного скликання.

2.Про звернення до Голови Верховної Ради України , народних депутатів Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо здійснення органами виконавчої влади державного нагляду (контролю) за відповідністю рішень органів місцевого самоврядування Конституції та законам України.

3. Про звернення до Голови Верховної Ради України, народних депутатів Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо розширення повноважень органів місцевого самоврядування у галузі земельних відносин, наділення сільських, селищних, міських рад повноваженнями розпоряджатися землями державної власності в межах території відповідних територіальних громад.

4. Про звернення до Голови Верховної Ради України , народних депутатів Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо зарахування інвестиційних внесків до місцевого бюджету.

5.Про перейменування частини вулиці Т.Шевченка у м. Дубляни: територію шести гуртожитків ЛНАУ разом із церквою-каплицею св.Рівноапостольного князя Володимира Великого на -площу ім.М.Гончара.

6. Про внесення змін і уточнень у рішення Дублянської міської ради

6.1 Про внесення змін і уточнень у рішення Дублянської міської ради №52 від 22.10.2015 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,07га в урочищі «на торфах»в другому ряді, в м. Дубляни, Мацько Лесі Володимирівні.

6.2 Про внесення змін і уточнень у рішення Дублянської міської ради №8 «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо передачі земельної ділянки у приватну власність для індивідуального гаражного будівництва площею 30,1м.кв., яка знаходиться по вул. Д.Галицького №128 в м.Дубляни.

7.Про взяття Дублянською міською радою на баланс дитячих майданчиків по вул.Б.Хмельницького, 1 та Т.Шевченка, 29

8 Про розгляд заяв громадян стосовно виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок.

8.1-8.4

9. Про розгляд заяв громадян стосовно виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність в урочищі "Горіхи" згідно додатку.

10. Про розгляд заяв учасників АТО, про надання земельної ділянки у власність.

10.1-10.3

11. Про розгляд заяв громадян мешканців Дублянської міської ради та громадян, які не проживають на території Дублянської міської ради  про надання земельної ділянки у власність.

11.1 Про розгляд заяв громадян мешканців Дублянської міської ради та громадян, які не проживають на території Дублянської міської ради  про надання земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території Дублянської міської ради .

11.2 Про розгляд заяв громадян мешканців Дублянської міської ради та громадян, які не проживають на території Дублянської міської ради  про надання земельної ділянки для ведення ОСГ, на території Дублянської міської ради .

12. Про надання дозволу на виготовлення детального плану.

12.1 Про надання дозволу на виготовлення детального плану території для об’єднання земельних ділянок обмежених вулицями В.Великого та Підлісної в м.Дубляни, Жовківського району, Львівської області, гр.Була Любомирі Федорівній

12.2 Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки в с.Малі Підліски, по вул.Нова, гр. Кіщак Галині Зіновіївні.

13. Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність

13.1Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, с.Ситихів (за межами населеного пункту) громадянам згідно додатку, орієнтовною площею 0,06га.

13.2Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, м.Дубляни (за межами населеного пункту) громадянам членам Дублянського товариства політичних політв’язнів і репресованих  (згідно додатку), орієнтовною площею 0,05га.

14. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної     ділянки у власність громадянам.

14.1-14.11

15. Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, м.Дубляни урочище «За фермою» (за межами населеного пункту) громадянам , (згідно додатку) , орієнтовною площею 0,06га.

16.Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора