A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

Новини міської ради

ОБЕРЕЖНО! ГРИП ПТИЦІ!

У сучасному світі грип є однією з небагатьох інфекцій які представляють серйозну загрозу для людства. Його вплив на птахівництво (знищення поголів’я птиці, накладення карантинних та інших обмежувальних заходів, заборона торгівлі, додаткові ветеринарно-санітарні заходи) призводить до суттєвих економічних збитків як в розвинених країнах, так і у країнах, що розвиваються.

15:48 15.01.2020

1 січня 2020 року в м. Дубляни традиційно вшанували пам'ять Героя України Степана Бандери

Відзначити 111-ту річницію з Дня народження Степана Бандери зібралися жителі міста біля пам’ятника Провіднику. Саме тут, в навчальному корпусі, що навпроти пам’ятника, пройшли студентські роки Степана Бандери.

14:46 02.01.2020

Розпочато процес створення Дублянської ОТГ

20 грудня на сесії Дублянської міської ради депутати одностайно підтримали ініціативу Дублянського міського голови Поповича В.Ю. та рішення громадського слухання серед жителів громади, яке відбулося 15 грудня, щодо добровільного об'єднання Дублянської територіальної громади з сусідніми  територіальними громадами сіл Грибовичі, Гряда та Малехів. Віримо, що спільними зусиллями ми зробимо наші громади успішними та заможними!

17:13 23.12.2019

Оголошення про початок громадського обговорення звіту з оцінки впливу на довкілля "Будівництво північної ділянки об'їзної автомобільної дороги м. Львів, Львівська область"

Служба автомобільних доріг у Львівській області надіслала до Дублянськї міської ради Звіт оцінку впливу на довкілля проекту  "Будівництво північної ділянки об'їзної автомобільгої дороги м. Львів, Львівська область" (додаток на 808 аркушах) для ознайомлення та громадського обговорення. Ознайомитися зі Звітом про оцінку впливу на довкілля можна ознайомитися в Дублянській міській раді (м.Дубляни, вул. Студентська,5).  

11:50 16.12.2019

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора