A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

41-ша чергова сесія Дублянської міської ради відбудеться 23 квітня 2019 року о 15.00 год

Дата: 15.04.2019 16:04
Кількість переглядів: 630

ПРОЕКТ

порядку денного 41-ої сесії Дублянської міської ради

23 квітня 2019 р. о 15:00 год

на розгляд сесії внести такі питання:

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

 

1.Про порядок денний 41-ої сесії сьомого демократичного скликання.

2. Про внесення змін  до міського бюджету

3.Про преміювання Дублянського міського голову Поповича В.Ю. з нагоди Великодніх свят та святкування Дня міста.

4.Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2020рік..

5.Про встановлення ставок та пільг із сплати податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на 2020 рік.

6. Про встановлення  туристичного збору на території Дублянської міської ради на 2020 рік.

7.Про призначення відповідального за державну реєстрацію актів цивільного стану та за облік, зберігання та витрачання бланків свідоцтв про державну реєстрацію актів цивільного стану Кремінець Марію Михайлівну.

8. «Про надання дозволу на внесення змін до детального плану території та поділ земельної ділянки, що розташована: Львівська обл., Жовківський р-н, в м.Дубляни, вул.Сонячна-вул. Львівська, кадастровий номер: 4622710200:04:000:0156».

9. Про визнання рішення Дублянської міської ради №17 від 3.07.2018 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 0,07 га в м.Дубляни,  урочище на «На торфах» (другий ряд), гр. Бойко Віталію Володимировичу» таким, що втратило чинність .

10. Про внесення змін і уточнень у рішення Дублянської міської ради.

10.1. Про внесення змін до Рішення №7 двадцять третьої позачергової сесії сьомого демократичного скликання Дублянської міської ради Жовківського району Львівської області від 15.08.2017р.

10.2 Про внесення змін і уточнень у рішення Дублянської міської ради №14 від 14.12.2017 року «Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування (КВЦПЗ 03.08) для обслуговування кафе в с.Малі Підліски, вул. Чорновола,2а, кадастровий №4622710200:03:001:0082 в оренду гр. Регуш Любові Антонівні».

10.3 Про внесення змін і уточнень у рішення Дублянської міської ради №3 від 14.02.2019 року «Про внесення змін до показників  міського бюджету на 2019  рік».

11. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу у власність на земельних  торгах у формі аукціону земельних ділянок для будівництва і обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд (присадибні ділянки) в м.Дубляни та надання дозволу на виготовлення відповідної документації.

 

12.Про припинення договору оренди конструктивним елементом благоустрою.

12.1.Про припинення договору № 308 від 25.01.2016 року на право тимчасового користування (оренда земельної ділянки) конструктивним елементом благоустрою площею 30 кв. м. за адресою м.Дубляни вул..Коцюбинького гр..Качор О.Г.

12.2. Про припинення договору № 317 від 29.01.2016 року на право тимчасового користування (оренда земельної ділянки) конструктивним елементом благоустрою площею 30 кв. м. за адресою м.Дубляни вул..Коцюбинького гр..Волоцюга В.В.

13.Про надання погодження на передачу в суборенду малої архітектурної форми.

14. Про надання дозволу на встановлення окремого конструктивного елементу благоустрою комунальної власності на умовах оренди для розміщення малої архітектурної форми

15. Про надання дозволу на продовження договору оренди.

15.1 ФОП Лісна-Гірна Галина Василівна по вул. Шевченка площею 50кв.м.(промислова група товарів).

15.2 ФОП Петрик Михайло Петрович по вул. Шевченка площею 25 кв.м. (продуктова група товарів)

16.Про надання дозволу на виготовлення експертно-грошової оцінки навчального приміщення (спортзалу) Дублянської ЗОШ I-III ст. ім. Анатолія Жаловаги  в м.Дубляни , вул.Шевченка,21

17. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою для будівництва та обслуговування храму в урочищі «Підлужки», площею 0,2851га, кадастровий номер 4622710200:01:008:0114 пароху митр. прот. о.Володимиру Високінському.

18.Про надання пароху релігійної громади Різдва Івана Хрестителя о.Дмитру Дмитровичу Цюпці права на постійне користування земельною ділянкою для будівництва та обслуговування храму Різдва Івана Хрестителя в урочищі «Підлужки», площею 0,2851га, кадастровий номер 4622710200:01:008:0114

19. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (учасникам АТО).

19.1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в. с.Малі Підліски гр.Мичка Степан Вікторович

19.2 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в. с.Ситихів, гр.Качалаба

Роман Федорович.

20. Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 0,5 га на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, с.Ситихів (за межами населеного пункту), громадянам (учасникам АТО мешканці м.Дубляни)

20.1 Тиліпський Андрій Євгенович.

20.2 Гавриляк Микола Степанович

20.3 Різниченко Максим Сергійович

20.4. Облочинський Олег Володимирович

20.5 Тиліпський Олег Андрійович

20.6 Новосад Руслан Євгенович

20.7 Сняданко Володимир Олегович

20.8 Бурко Василь Петрович

21. Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0 га на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, (за межами населеного пункту) гр. Драбику Андрію Стефановичу (учасник АТО) .

22.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд та дачного садівництва.

23. Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва орієнтовною площею 0,06 га на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, (за межами населеного пункту) громадянам (згідно додатку).

24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки.

24.1. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,04га у власність Білик Наталії Петрівні для ведення особистого селянського господарства, за адресою: м. Дубляни, урочище «Галицька вежа».

24.2 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки, площею 0,06га у власність Барбадин Марії Ярославівні  для ведення особистого селянського господарства, за адресою: м. Дубляни, урочище «Галицька вежа».

25. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття.

25.1 Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул. Д.Галицького в м.Дубляни, Жовківського району, Львівської обл.»

25.2. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітальний ремонт дорожнього покриття по вул.Турчака в м.Дубляни, Жовківського району, Львівської обл.»

26. Про затвердження скоригованого генерального плану с. Малі Підліски , Жовківського району, Львівської області.

27. Про затвердження скоригованого генерального плану с. Ситихів , Жовківського району, Львівської області

28.Про затвердження детального плану території для будівництва магістрального водопроводу від с.Великі Грибовичі до м.Дубляни Жовківського району,Львівської області.

29.Про затвердження звіту про експертну грошову оцінку земельної ділянки, що знаходиться в користуванні гр.Стецького Р.В. за адресою :Львівська обл., Жовківський рн., м.Дубляни, вул. Шевченка ,20 б та надання дозволу на викуп даної ділянки.

30.Про надання дозволу виконавчому комітету Дублянської міської ради на виготовлення технічної документації щодо відведення земельних ділянок для продажу права у власність на них на земельних торгах ( аукціон) в с. Малі Підліски.

31.Про затвердження детального плану території земельної ділянки території загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. з прилеглими до неї шкільним подвір’ям та облаштуванням дитячим шкільним майданчиком в с. Малі Підліски, Жовківського рн., Львівської обл.

32. Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення земельної ділянки з особистого селянського господарства на для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд гр..Кремінець Р.В.

33. Про затвердження технічної документації щодо відведення земельної ділянки  для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

33.1гр.Воробець Тарас Ярославович

33.2.гр.Штойко Стефанія Йосифівна

33.3.гр.Бенько Андрій Мар’янович

33.4.Гевко Василь Васильович

33.5 Росинський Ярослав Володимирович

33.6 Москальова Лідія Адамівна.

33.7. Ковальському Володимиру Миколайовичу.

34. Про надання погодження на надання дозволу на розроблення  проекту землеустрою щодо надання земельної ділянки в оренду орієнтовною площею 4,00 га під сінокосіння та випасання худоби в с.Ситихів.

35.Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора