A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

10 травня в Україні святкують День матері

Дата: 08.05.2020 12:24
Кількість переглядів: 302

Дорогі жінки, любі наші матері!

Слово «мама» для кожного українця уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір та неньку Україну.

Традиційно в другу неділю травня українські родини відзначають День Матері. Це свято особливе, сповнене щирого почуття любові, глибокої вдячності і безмежної шани до жінки-матері. Адже саме у сім’ї, завдяки материнському вихованню, зберігаються і примножуються родинні звичаї та традиції, формується атмосфера високої духовності та моральності, патріотизму та любові до рідного краю. Материнська любов надає сил і натхнення, які допомагають впродовж всього життя долати життєві труднощі, досягати успіху і здобувати нові перемоги.

Від щирого серця вітаю всіх матерів зі святом! Бажаю Вам щастя, довгих років життя, душевного спокою, миру і добра. Глибокої пошани та щирої подяки від дітей., Нехай Ваша безмежна любов буде надійним оберегом, а Ваші мудрі уроки та повчання залишаються головним дороговказом на життєвому шляху.

 Нехай Господь почує щирі молитви та винагородить Вас та Ваші сім’ї здоров’ям, а нашій державі дарує мир і єдність. Бажаю, щоб тепло домашнього вогнища, створене Вашими лагідними серцями і дбайливими руками, зігрівало Ваші родини повсякчас, а добро, що невтомно сієте довкола себе, повернулося сторицею.

Доземний Вам уклін, дорогі Матері, та щира подяка!

З повагою -

міський голова Дублян                                    Василь Попович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора