A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

Оголошення про проведення громадських обговорень щодо добровільного об’єднання територіальних громад

Дата: 29.11.2019 15:22
Кількість переглядів: 137

Відповідно до статті 5 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», рішення №4 тридцять шостої сесії VII демократичного скликання Дублянської міської ради від 09 жовтня 2018 року «Про затвердження Порядку проведення громадського обговорення з питань добровільного об’єднання територіальних громад», розпорядження Дублянського міського голови від 29 листопада 2019 року №18 «Про пропозицію щодо ініціювання добровільного об’єднання територіальних громад та її громадське обговорення», міський голова Попович В. Ю. ініціює проведення громадського обговорення пропозиції щодо добровільного об’єднання Дублянської територіальної громади (м. Дубляни, с. Малі Підліски, с. Ситихів) з суміжними територіальними громадами у Дублянську міську об’єднану територіальну громаду з адміністративним центром у місті Дубляни.

Перелік суміжних територіальних громад, яким пропонується об’єднання, із зазначенням відповідних населених пунктів:

  • Грибовицька сільська рада (с. Великі Грибовичі, с. Малі Грибовичі, с. Збиранка);
  • Малехівська сільська рада (с. Малехів);
  • Грядівська сільська рада (с. Гряда, с. Воля Гамулецька).

Громадські слухання цього питання відбудуться о 16-00 год. 15.12.201р. (неділя) у актовому приміщенні ОЗЗСО Дублянської загальноосвітньої школи імені Героя України Анатолія Жаловаги за адресою: м. Дубляни, вул. Шевченка, 21.

На громадські слухання запрошуються депутати міської  ради, члени виконавчого комітету Дублянської міської ради, жителі міста Дубляни, сіл Малі Підліски та Ситихів.

Пропозиції та зауваження приймаються у письмовій формі за адресою: м. Дубляни, вул. Студентська, 5, тел. 22-42-001 або на електрону адресу: dublany@i.ua  із зазначенням прізвища ім’я по-батькові та адреси реєстрації особи, яка їх подає, для юридичних осіб із значенням найменування та їх місцезнаходження до початку проведення громадських слухань.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора