A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

26-а сесія Дублянської міської ради запланована на 14 грудня 2017 р. о 10:00 год. в залі засідань депутатів Дублянської міської ради

Дата: 06.12.2017 17:13
Кількість переглядів: 398

 

 

ПРОЕКТ

Порядку денного 26-ої сесії Дублянської міської ради, що запланована на 14 грудня 2017 р. о 10:00 год. в залі засідань депутатів Дублянської міської ради

На розгляд сесії внести такі питання:

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

 

1.Про порядок денний 26-ої сесії сьомого демократичного скликання.

2.Про річний звіт керуючого справами виконавчого комітету Дублянської міської ради Максимчук С.П. щодо проходження засідань виконавчого комітету, присутність членів виконкому на засіданнях, результати їх роботи, кількість та результативність прийнятих рішень.

3. Про річний звіт начальника МВУ ЖКГ м.Дубляни Якимовича Б.М.

4. Про внесення змін і уточнень у рішення Дублянської міської ради №12 від 14 листопада 2017 року «Про надання дозволу на виготовлення детального плану території для об’єднання ділянок , обмежених вулицями В.Великого та Підлісної в м.Дубляни, Жовківського району, Львівської обл., гр.Була Любомирі Федорівні.

5. Про надання дозволу на продовження договору  оренди конструктивних елементів благоустрою для розміщення малої архітектурної форми площею 30 м.кв. , терміном на 3 роки, Яловому Івану Петровичу, для торгівлі промисловою групою товарів.

6.Про розгляд заяв громадян про надання дозволу на виготовлення проекту  землеустрою, щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування гаража  орієнтовною площею 30 кв.м, за адресою с.Малі Підліски .

7. Про надання дозволу гр. Стецькому Ростиславу Васильовичу на виготовлення експертно-грошової оцінки земельної ділянки  для приміщення кафе-бару, площею 0,0227 га в м.Дубляни, вул. Шевченка 20б.

8. Про розгляд заяв учасників АТО, про надання земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території Дублянської міської ради.

9. Про розгляд заяв учасників АТО, про надання земельної ділянки для ведення осг та садівництва.

10. Про розгляд заяв громадян мешканців Дублянської міської ради про надання земельної ділянки у власність.

11.Про надання дозволу на  встановлення устаткування з переробки гудронів з отриманням екологічно безпечних вихідних продуктів, без нанесення шкоди навколишньому середовищу в урочищі «Карвати».

12.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

13.Про виділення земельних ділянок в урочищі «Горіхи».

14.Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, (за межами населених пунктів) (згідно додатку), орієнтовною площею 0,06га.

15.Різне.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора