A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

36-а чергова сесія Дублянської міської ради запланована на 9 жовтня 2018 р. о 16:00 год. в залі засідань депутатів Дублянської міської ради

Дата: 01.10.2018 16:23
Кількість переглядів: 474

ПРОЕКТ

Порядку денного 36-ої сесії Дублянської міської ради

9 жовтня 2018 р. о 16:00 год

На розгляд сесії внести такі питання:

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

1.Про порядок денний 36-ої сесії сьомого демократичного скликання.

2 Про внесення змін до показників міського бюджету 2018 року.

3. Про затвердження правил благоустрою на 2018 рік

4.Про затвердження порядку проведення громадських обговорень з питань добровільного об’єднання територіальних громад.

5. Про звільнення від оплати за харчування у дошкільному навчальному закладі №1 м. Дубляни на 100% дітей батьки, яких постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи , дітей батьки,  яких беруть або брали участь в зоні АТО або загинули під час виконання військового обов’язку, мобілізованих, дітей із сімей тимчасового переміщенних із зони АТО, а також дітей із сімей з важкими матеріально-побутовими умовами .

6. Про надання дозволу на виготовлення експертно-грошової оцінки не навчального приміщення з окремим входом Дублянської ЗОШ I-III ст. ім. Анатолія Жаловаги пл. 24 кв.м. для відкриття центру друку з наданням консультативно-методичної допомоги з використанням інформаційно-комп’ютерних технологій в освітньому процесі.

7. Про надання дозволу на виготовлення експертно-грошової оцінки нежитлових приміщень харчоблоку з окремим входом Дублянської ЗОШ I-III ст. ім. Анатолія Жаловаги, площею 87,69 кв. м, для організації гарячого харчування учнів школи.

8. Про визнання рішень Дублянської міської ради такими, що втратили чинність, у зв’язку з заявами громадян.

9. Про внесення змін і уточнень у рішення Дублянської міської ради.

10.Про затвердження звіту про оцінку майна нежитлових приміщень.

10.1 Про затвердження звіту про оцінку майна нежитлових приміщень позначених в технічній документації під індексами від 34-1 по 34-19, загальною площею 217,7 кв.м., що на праві комунальної власності належать Дублянській міській раді та знаходяться за адресою: Львівська область, Жовківський район, м.Дубляни, вул..Шевченка, будинок 23а.

10.2 Про затвердження звіту про оцінку майна нежитлових приміщень позначених в технічній документації під індексами від 34-20 по 34-23, загальною площею 63 кв.м., що на праві комунальної власності належать Дублянській міській раді та знаходяться за адресою: Львівська область, Жовківський район, м.Дубляни, вул..Шевченка, будинок 23а.

11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо передачі земельної ділянки у власність.

11.1 Гр.Германюк Марії Василівні для ОЖБ

11.2 Гр.Дитиняк Марині Володимирівні для осг

12.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

12.1 Гр. Колодію Петру Мирославовичу

12.2Стебелинській Оксані Петрівні для садівництва

12.3 Гр. Огорілко Віктору Павловичу для садівництва

12.4 Гр. Гевко Василю Васильовичу для ОЖБ

12.5 Гр. Гевко Василю Васильовичу для осг

12.6 Гр. Качор Андрій Степанович для садівництва

12.7 Гр.Сиротюк Марія Миколаївна для осг

13.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки з метою оренди для будівництва та обслуговування каналізаційно- насосної станції орієнтовною площею 0,001 га за адресою:Львівська обл.., Жовківський рн, м.Дубляни, вул. В.Великого, 3

14. Про розгляд заяв учасників АТО, щодо відведення земельних ділянок  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території Дублянської міської ради.

15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд , орієнтовною площею  0.10  га в с. Ситихів, вул. Героїв УПА,35 , гр. Воробцю Тарасу Ярославовичу.

16. Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, м.Дубляни (за межами населеного пункту), громадянам (учасникам АТО)

17. Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення ОСГ на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, м.Дубляни (за межами населеного пункту), громадянам (учасникам АТО) .

18.Про надання дозволу на виготовлення детального плану території

18.1 Про надання дозволу релігійній організації «Релігійна громада Церкви  Християн Віри Євангельської у с.Малі Підліски» на виготовлення детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування Дому Молитви за адресою: с.Малі Підліски, вул. Південна, 15а .

18.2 Про надання дозволу голові гаражного кооперативу «Дублянський-2» Ковачу Г.Г. на виготовлення детального плану території гаражного кооперативу «Дублянський-2» за адресою: м.Дубляни, вул. Д.Галицького,№156

18.3 Про надання дозволу гр..Лемех Сергію Миколайовичу на виготовлення детального плану по поділу земельної ділянки, площею 0,1499 га, з кадастровим №4622710200:03:002:0066 для будівництва і обслуговування житлового будинку  господарських будівель та споруд   за адресою: с.Малі Підліски, вул.. Винниченка, 21 на дві земельні ділянки.

19. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для зміни цільового призначення .

19.1 Про надання дозволу гр .Ковальському Володимиру Миколайовичу на виготовлення детального плану території земельної ділянки для зміни цільового призначення з особистого селянського господарства на для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд за адресою: с. Ситихів, вул. Ситихівська,134.

19.2 Про надання дозволу гр. Андрейченко Ілоні Олександрівні на виготовлення детального плану території земельної ділянки,з кадастровим №4622710200:01:003:0044 , площею 0,0651 га для зміни цільового призначення з особистого селянського господарства на для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд за адресою: м. Дубляни, вул. Б.Хмельницького,.

20. Про надання в постійне користування земельної ділянки для будівництва та обслуговування дитячих житлових будинків сімейного типу, площею 0,42 га, кадастровий №4622710200:01:008:0136, яка розташована за адресою: м.Дубляни, вул Паркова, 22., релігійній громаді «Всеукраїнського об’єднання Євангельських Християн Баптистів».

21 Про затвердження детального плану земельної ділянки, яка є у власності ПрАТ «Дублянський будівельник», для будівництва та обслуговування багатоповерхових житлових будинків, орієнтовною площею 1,5 га на вул..В.Великого,5 в м.Дубляни, Жовківського району, Львівської обл..

22. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва зблокованого житлового будівництва.

22.1 Гр.Швидкому П.Є.

22.2 Гр. Швидкій О.П.

23.Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни цільового призначення земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) в м.Дубляни, гр. Красому Володимиру Юрійовичу .

24. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку,господарських будівель і споруд

24.1 Гр. Шпік Катерині Іванівні

24.2 Гр. Довганик Марія Володимирівна

24.3 Гр. Смалюх Ярослав Андрійович

24.4 Гр. Валько Золтан Львович

25. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для особистого селянського господарства

25.1 Гр.Скорик Наталія Станіславівна

25.2.Гр.Пись Парасковія Іванівна

25.3 Гр.Ковалів Володимир Мирославович

26. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва

26.1 Гр. Шпік Катерині Іванівні

26.2 Гр. Іщенко Ірині Олександрівні

26.3 Гр.Сас Івану Миколайовичу

27.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва індивідуальних гаражів.

27. 1.Гр. Яворському Михайлу Івановичу

27.2. Гр. Наумову Віктору Васильовичу.

27.3. Гр. Кулаківському Володимиру Васильовичу.

27.4. Гр. Стойко Мирославі Миколаївні.

27.5. Гр. Новосад Андрію Євгеновичу.

28.Про продовження договору оренди.

29 Про розгляд звернень депутата Дублянської міської ради Штойка Н.А.

30.Різне.

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора