A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

Звернення голови Дублянської міської ради до громади.

Дата: 18.08.2020 12:03
Кількість переглядів: 258

 

 

 

Шановні мешканці міста Дубляни!

 

        

         Ситуація, що на сьогодні склалась з приводу скликання і роботи сесії Дублянської міської ради, обростає неправдивими, а почасти і перекрученими фактами, що потребує мого роз’яснення і пояснення з перших уст.

         Я, як голова Дублянської міської ради та ініціатор скликань сесій міської ради, ось вже два місяці безуспішно намагаюсь забезпечити скликання депутатів міської ради з метою проведення сесій.

          Напрошується логічне питання: « Чому безуспішно і чому голова міської ради не може вирішити питання збору депутатів?». Та тому, що окремих депутатів ради, які на всю округу позиціонують себе як «патріоти держави і громади зокрема», «борці за справедливість» не цікавлять інтереси громади і вирішення її нагальних проблем, які дійсно є нагальними та невідкладними для вирішення. Мова в першу чергу йде про таких народних «героїв», «захисників» інтересів громади як Блавацький В., Гатала Д., Заграй О., Королькова С.,Людвік Є., Огниста І., Панас Н., Рогуля В., Шолудько В.,  Шостак Я., Штойко Н.

         Скликання сесії Дублянської міської ради на сьогодні є надважливим, стосуються саме розвитку і забезпечення благоустрою міста, оскільки необхідно  здійснити фінансування для вирішення таких питань як  капітальний ремонт будівлі  Дублянської ЗОШ,  капітальний ремонт санвузла дитячого садочка в м.Дубляни, співфінансування  ремонту  дороги між с.Малі Підліски  та с.Ситихів, субвенція на утримання  пацієнтів  в КНН  ЛОР ЛОПЛ  «Заклад»,  придбання дорожніх знаків, соціальний захист  незахищених верств населення, а також вирішення земельних питань, що стосуються можливості мешканців оформити своє право власності на земельні ділянки, якими вони користуються з діда-прадіда, але  аж ніяк не «дерибан» землі, як  хочуть окремі так звані «громадські діячі» донести до населення.

         На сьогодні, я, як міський голова, прошу вибачення у жителів міста, що вказані вище питання не можу вирішити своєчасно і оперативно, бо ніякі доводи здорового глузду на зазначену групу депутатів не впливають, оскільки вони керуються не питаннями забезпечення комфортного і якісного життя людей на території Дублянської міської ради, а виключно власними інтересами і добробутом!

        

 

Дублянський міський голова                                        В.Ю.Попович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора