A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

54-та СЕСІЯ ДУБЛЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІДБУДЕТЬСЯ 11 серпня 2020 РОКУ О 15.00 год. Дата створення: 16:04 03.08.2020 р.

Дата: 03.08.2020 17:06
Кількість переглядів: 145

ПРОЕКТ

Порядку денного 54-ої  сесії Дублянської міської ради

11серпня 2020 р. о 15:00 год.

На розгляд сесії внести такі питання:

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

1.Про порядок денний 54-ої сесії сьомого демократичного скликання

2. Про внесення змін до показників  міського бюджету на 2020  рік.

3.Про преміювання Дублянського міського голову Поповича В.Ю. з нагоди святкування Дня Незалежності України.

4.Про затвердження  звіту про експертну грошову оцінку земельної  ділянки.

4.1 Про затвердження  звіту про експертну грошову оцінку земельної  ділянки площею 0,1301га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (КВЦПЗ 03.07), що розташована: Львівська обл., Жовківський р-н, м.Дубляни (в межах населеного пункту), вул. Сонячна – Львівська,кадастровий номер:  4622710200:04:000:1056 та продаж її у власність на земельних торгах у формі аукціону.

4.2 Про затвердження  звіту про експертну грошову оцінку земельної  ділянки площею 0,1844га для будівництва та обслуговування будівель торгівлі  (КВЦПЗ 03.07), що розташована: Львівська обл., Жовківський р-н, м.Дубляни

(в межах населеного пункту), вул. Сонячна – Львівська,кадастровий номер: 4622710200:04:000:1059 та продаж її у власність на земельних торгах у формі аукціону.

5. Про надання дозволу на виготовлення експертно-грошової оцінки нежитлових приміщень в багатоквартирному житловому будинку по вул. Шевченка, 23 в м.Дубляни,площею 217,7 кв.м.

6.«Про включення до переліку земельних ділянок для продажу на земельних торгах у формі аукціону та проведення земельних торгів у формі аукціону з продажу земельної ділянки площею 0,1115га для розміщення та експлуатації

будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій  (КВЦПЗ 12.08), що розташована: Львівська обл.,Жовківський р-н, м.Дубляни (в межах населеного пункту),вул. Сонячна – Львівська, кадастровий номер: 4622710200:04:000:1057».

7. Про прийняття гуртожитку №5 у комунальну власність Дублянської міської ради.

8.Про надання дозволу на розширення МАФу згідно договору оренди на право тимчасового користування окремими конструктивними  елементами благоустрою для розміщення малої архітектурної форми

9.Про надання дозволу на продовження договору  оренди конструктивних елементів благоустрою для розміщення малої архітектурної форми.

10.Про надання дозволу на продовження договору  оренди земельної ділянки площею 0,1658 га для обслуговування нежитлової будівлі гр.Поліщук Н.П. за адресою м. Дубляни, вул. Д.Галицького.

11. Про надання дозволу на встановлення окремого конструктивного елементу благоустрою (МАФу) комунальної власності на умовах оренди для розміщення малої архітектурної форми по вул. Шевченка, м. Дубляни гр. Борейку Михайлу Мироновичу.

12. Про внесення змін в рішення Дублянської міської ради.

12.1 Про внесення змін в рішення №28 від 23 квітня 2019 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та ослуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Ситихів, вул.. Героїв УПА, 41, орієнтовною площею 0,10 га, гр.. Качалабі Роману Федоровичу.

12.2 Про внесення змін в рішення №21 від 23лютого2017 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд , яка знаходиться м. Дубляни, вул.. І.Мазепи гр.. Білан Ользі Дмитрівні.

13. Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, (за межами населеного пункту).

13.1Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,0598 га м.Дубляни, урочище «За полігоном» на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, (за межами населеного пункту) гр. Шпік Ігорю Михайловичу (учасник АТО).

13.2 Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для  індивідуального садівництва орієнтовною площею 0,06 га м.Дубляни, обслуговуючий кооператив «Садівниче товариство «Підмога»» на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, (за межами населеного пункту) гр. Коурильців Уляні Сергіївні.

14. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних  ділянок у власність для індивідуального садівництва, особистого селянського господарства, для будівництва житлового будинку, господарських будівель та споруд, про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення та технічних документацій із землеустрою, щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність (КВЦПЗ 02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка).

15. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, індивідуального садівництва, житлового будинку, господарських будівель та споруд індивідуального гаража.

16. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування .

17. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі для індивідуального садівництва за адресою: с. Ситихів, Жовківського району , Львівської обл., гр. Сіданич Тарасу Івановичу.

18. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території гр. Михалюк Лілії Миколаївні, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд за адресою Львівська область , Жовківський район, с. Малі Підліски, вул.Київська .

19. Про надання дозволу на розроблення детального плану території щодо зміни цільового призначення.

19.1 Про надання дозволу на розроблення детального плану території гр. Козел Василю Олексійовичу, щодо зміни цільового призначення з «ведення особистого селянського господарства» на  «для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд», за адресою Львівська область , Жовківський район, с. Малі Підліски, вул.. Київська .

19.2 Про надання дозволу на розроблення детального плану території гр. Кіщак Галині Зіновіївні, щодо зміни цільового призначення з «для індивідуального садівництва» на  «для ведення комерційної діяльності, для обслуговування нежитлових приміщень», за адресою Львівська область , Жовківський район, с. Малі Підліски, вул. Київська .

20. Про затвердження детального плану території земельної ділянки площею 0,0135 га  по зміні цільового призначення території земельної ділянки з особистого селянського господарства на для будівництво гаражу , за адресою м. Дубляни, вул. Зелена, Жовківського району, Львівської області, гр. Кремінець Романні Володимирівні, відповідно до ст.26 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,Дублянська міська рада

21. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування (КВЦПЗ 03.12) для будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування (місцеве кладовище) кадастровий номер 4622710200:09:000:2432 площею 2,5071 га  с. Малі Підліски  

22. Про присвоєння назв вулицям міста Дубляни які знаходяться на території нового житлового кварталу в районі «За полігоном»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора