A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

10 травня Дубляни відзначають 580 ріяницю!

Дата: 08.05.2020 12:18
Кількість переглядів: 271

Шановна громадо!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Дня міста Дубляни!

Ніхто не очікував, що 580-ту річницю нашого міста нам доведеться відзначати в умовах карантину. Будемо сподіватися, що наше вимушене перебування вдома скоро закінчиться і ми знову зможемо святкувати цілою громадою.

Символічно, що Дубляни святкують День народження навесні, коли все цвіте, зеленіє, адже таким і є наше місто – завжди молодим, огорнутим парками і садами.

У сьогоднішній святковий день від імені міської ради, виконавчого комітету, депутатського корпусу та від себе особисто дякую всім мешканцям Дублян, які небайдужі до долі рідного міста та своєю працею і розумом докладають всіх зусиль для його розвитку.  Сподіваюся, що спільними зусиллями крок за кроком ми зможемо перетворити наше місто на красиву і затишну домівку для всіх його мешканців.

Шановні мешканці міста Дубляни! Бажаю Вам міцного здоров’я, натхнення, родинного затишку та успіхів у всіх починаннях. Хай мир, добробут, суспільна злагода, взаємна повага та довіра панують у нашому місті.

Бажаю, щоб з кожним роком Дубляни розквітали і  ставали гарнішими, щоб краще жилося нашим мешканцям, щоб свято іменин нашого міста завжди єднало і гуртувало нас в одну велику Дублянську родину.

З повагою  - 

міський голова Дублян                                        Василь Попович


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора