A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

47-га ЧЕРГОВА СЕСІЯ ДУБЛЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІДБУДЕТЬСЯ 20 ГРУДНЯ 2019 РОКУ О 15.00 год. Дата створення: 16:04 13.12.2019

Дата: 13.12.2019 12:49
Кількість переглядів: 756

 

ПРОЕКТ

Порядку денного 47-ої  сесії Дублянської міської ради

20 грудня 2019 р. о 15:00 год.

На розгляд сесії внести такі питання:

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

1.Про порядок денний 47-ої сесії сьомого демократичного скликання.

2.Про підтримку ініціативи Дублянського міського голови Поповича В. Ю. щодо добровільного об'єднання територіальних громад міста Дубляни, сіл Малі Підліски, Ситихів Дублянскої міської ради Жовківського району Львівської області, сіл Великі Грибовичі, Малі Грибовичі, Збиранка Грибовицької сільської ради Жовківського району Львівської області, села Малехів Малехівської сільської ради Жовківського району Львівської області, сіл Гряда та Воля Гамулецька Грядівської сільської ради Жовківського району Львівської області в Дублянську міську об’єднану територіальну громаду з центром у місті Дубляни.

3. Про висловлення позиції щодо об’єднання територіальних громад міста Дубляни, сіл Малі Підліски, Ситихів Дублянскої міської ради Жовківського району Львівської області з містом Львів.

4. Про міський бюджет на 2020 рік.

 

5. Про затвердження надбавки та премій міському голові на 2020 рік.

6. Про звільнення від оплати за харчування у дошкільному навчальному закладі №1 м. Дубляни на 100% дітей батьки, яких постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи , дітей батьки,  яких беруть або брали участь в зоні АТО або загинули під час виконання військового обов’язку, мобілізованих, дітей із сімей тимчасового переміщенних із зони АТО, а також дітей із сімей з важкими матеріально-побутовими умовами з 01 січня 2020 року по 31 грудня  2020 року.вердження штатного розпису  апарату виконавчого комітету Дублянської міської ради на 2020 рік.

 

7.Про затвердження штатного розпису  апарату виконавчого комітету Дублянської міської ради на 2019 рік.

 

8. Про перелік об’єктів та видів суспільно-корисних  робіт на правопорушників, на яких було накладено стягнення у вигляді громадських робіт, суспільно корисних робіт, а також на засуджених до громадських робіт на 2020 рік.

 

9. Про внесення змін в рішення Дублянської міської ради.

10. Про надання дозволу на продовження договору  оренди конструктивних елементів благоустрою для розміщення малої архітектурної форми

11. Про надання дозволу на розширення МАФу згідно договору оренди на право тимчасового користування окремими конструктивними  елементами благоустрою для розміщення малої архітектурної форми , площею 17 м. кв. гр. Ігнатенко Галині Петрівні в м.Дубляни, вул. Шевченка.

12. Про надання дозволу на встановлення окремого конструктивного елементу благоустрою (МАФу) комунальної власності на умовах оренди для розміщення малої архітектурної форми площею 30 кв.м. ФОП Борейко Михайлу Мироновичу.

13. Про надання дозволу гр. Максимів Марії Василівні на розроблення детального плану території на земельну ділянку площею 0,08 га для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

14. Про надання дозволу гр. Кіндрату Юрію Ігоровичу на розроблення детального плану території на земельну ділянку площею 0,1586 га для зміни цільового призначення з особистого селянського господарства на для комерційної діяльності в с. Малі Підліски, вул.Нова.

15. Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва.

 15.1Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва площею 0,0463 га за адресою: м. Дубляни, садовий кооператив «Карвати» на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, (за межами населеного пункту) гр. Бенько Андрію Мар’яновичу.

15.2 Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва орієнтовною площею 0,05 га «Садівниче товариство «Підмога» м.Дубляни на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, (за межами населеного пункту) гр. Нагай Андрію Богдановичу.

16.Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки

16.1 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність Дзерин Василю Васильовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Ситихів, вул. Князя Романа.

16.2 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність Сабадах Олександру Михайловичу для ведення особистого селянського господарства в м. Дубляни, урочище «Галицька вежа».

16.3 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність Козак Наталії Богданівні для ведення особистого селянського господарства в с. Ситихів, вул. Ситихівська.

16.4. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність Козак Наталії Богданівні для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в с. Ситихів, вул. Ситихівська.

16.5 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність Корпіті Ганні Михайлівні для ведення особистого селянського господарства в м. Дубляни.

16.6 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність Левенді Теодозії Теодорівні для ведення особистого селянського господарства в м. Дубляни, вул. Д.Галицького.

16.7 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки у власність Процик Ганні Володимирівні для індивідуального гаражного будівництва  в м. Дубляни обслуговуючий кооператив «Дублянський-1» .

16.8 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою  щодо відведення земельної ділянки в оренду  приватному акціонерному товариству (ПрАТ) «Львівобленерго» для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії код КВЦПЗ 14.02 площею 0,1223 га  в м. Дубляни, вул. Шевченка, 27-А.

17. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

18.Про затвердження документації із землеустрою.

18.1 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 01.03) для ведення особистого селянського господарства  в м. Дубляни у власність гр. Набит Оксані Володимирівні.

18.2 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 01.06) для колективного садівництва, садовий кооператив «Садівник»  в м. Дубляни, у власність гр. Панас Євгенії Василівні.

18.3 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка ) с. Малі Підліски, гр. Бернацькій Тетяні Миколаївні

18.4. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка ) с. Малі Підліски, у власність гр. Вдовичин Андрію Романовичу.

18.5 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Дубляни, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) у власність гр. Набит Тарасу Володимировичу.

18.6 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення ) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в с. Ситихів, для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд у власність гр. Гаврилюк Марії Володимирівні.

18.7 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 01.03) для ведення особистого селянського господарства кадастровий за адресою:Львівська область, Жовківський район, Дублянська міська рада  у власність гр. Соболю Віктору Михайловичу

18.8 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 01.03) для ведення особистого селянського господарства за адресою: Львівська область, Жовківський район, Дублянська міська рада  у власність гр. Малині Наталії Михайлівні

18.9 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 01.03) для ведення особистого селянського господарства за адресою: Львівська область, Жовківський район, Дублянська міська рада  у власність гр. Мисак Олені Володимирівні

18.10 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 01.03) для ведення особистого селянського господарства за адресою: Львівська область, Жовківський район, Дублянська міська рада  у власність гр. Вітошинській Оксані Дмитрівні.

18.11. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка ) с. Малі Підліски, гр. Скробот Олександру Володимировичу.

18.12. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 02.01) для ведення особистого селянського господарства м. Дубляни, урочище «Галицька вежа», гр. Білик Наталії Петрівні.

18.13.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (КВЦПЗ 11.02) для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості площею 0,0310 га за адресою: Львівська область, Жовківський район, м. Дубляни вул. Львівська в оренду  гр. Макрушину Артуру Миколайовичу.

19. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора