A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

45-та ЧЕРГОВА СЕСІЯ ДУБЛЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІДБУДЕТЬСЯ 31 жовтня 2019 РОКУ О 15.00 год. Дата створення: 16:04 21.10.2019

Дата: 21.10.2019 16:48
Кількість переглядів: 625

ПРОЕКТ

Порядку денного 45-ої сесії Дублянської міської ради

31 жовтня 2019 р. о 15:00 год.

На розгляд сесії внести такі питання:

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

 

1.Про порядок денний 45-ої сесії сьомого демократичного скликання.

2. Про внесення змін  до показників міського бюджету.

3.Про виключення зі складу виконавчого комітету Скіри Р.І.

4. Про затвердження звіту про експертно грошову оцінку земельної ділянки що розташована Львівська область, Жовківський район, м.Дубляни

4.1. Про затвердження звіту про експертно грошову оцінку земельної ділянки що розташована Львівська область, Жовківський район, м.Дубляни по вул. Весняна для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),площею 0,3200га 

4.2. Про затвердження звіту про експертно грошову оцінку земельної ділянки що розташована Львівська область, Жовківський район, м.Дубляни по вул. Мальовнича для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),площею 0,2800га .

4.3. Про затвердження звіту про експертно грошову оцінку земельної ділянки що розташована Львівська область, Жовківський район, м.Дубляни по вул. Межова для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),площею 0,3200га .

4.4. Про затвердження звіту про експертно грошову оцінку земельної ділянки що розташована Львівська область, Жовківський район, м.Дубляни по вул. Пасічна для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка),площею 0,3200га .

5. Про внесення змін в рішення Дублянської міської ради.

5.1 Про внесення змін в рішення №25 від 22 жовтня 2015 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,07 га в урочищі «на торфах» в першому ряді, поряд з вул.. Мазепи в м. Дубляни, Яценко Юлії Богданівні»

5.2 Про внесення змін в рішення №22 від 13 червня 2019 року «Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва, особистого селянського господарства на території Дублянської міської ради, Жовківського району, Львівської області, с. Малі Підліски, с.Ситихів (за межами населеного пункту).

6. Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

6.1.для ведення садівництва, орієнтовною площею 0,05 га «Садівниче товариство «Підмога»  гр.. Гулій Ганні Михайлівні.

6.2.для ведення садівництва, орієнтовною площею 0,05 га «Садівниче товариство «Підмога»  гр. Стефанишин Катерині Миколаївні.

6.3.для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 1,000 га, урочище «на торфах» м. Дубляни (за межами населеного пункту)  гр. Прокопець Наталії Ярославівні.

6.4.для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 1,99 га м.Дубляни (за межами населеного пункту) урочище «на торфах»  гр. Брездень Роман Володимирович.(учасник АТО).

6.5.для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 0,06 га, м.Дубляни (за межами населеного пункту) урочище «на торфах»  гр. Кравчук Василю Івановичу.

6.6.для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 1,99 га, с.Малі Підліски (за межами населеного пункту) урочище «на торфах»  гр. Іванюк Ігор Вячеславович.

6.7.для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 1,99 га, с.Малі Підліски (за межами населеного пункту) урочище «на торфах»  гр. Кіщак Євген Костянтинович.

6.8.для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 2 га, с.Малі Підліски (за межами населеного пункту) урочище «на торфах»  гр. Кіндрат Ігор Богданович.

7. Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва,особистого селянського господарства на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, (за межами населеного пункту) громадянам.

8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  щодо відведення земельної ділянки у власність.

8.1.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  щодо відведення земельної ділянки, площею 0,04 га у власність Татомиру Андрію Володимировичу для ведення садівництва в м. Дубляни, садовий кооператив «Карвати».

8.2. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації на встановлення меж земельної ділянки кадастровий №4622710200:01:020:0002 для будівництва та обслуговування будівель ринкової інфраструктури (адмін будинків, офісних приміщень та інших будівель громадської забудови, які використовуються для здійснення підприємницької та іншої діяльності повязаної з отриманням прибутку) площею 0,0227 га в м. Дубляни по вулиці Шевченка 20 б.Стецькому Ростиславу Васильовичу.

9. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

10. Про надання дозволу на продовження договору  оренди конструктивних елементів благоустрою для розміщення малої архітектурної форми

10.1. Про надання дозволу на продовження договору  оренди конструктивних елементів благоустрою для розміщення малої архітектурної форми, терміном на 3 роки, Вихопень Людмилі, для торгівлі продуктовою групою товарів, встановити термін тимчасового користування 3 роки , м. Дубляни, вулиця Шевченка.

10.2. Про надання дозволу на продовження договору  оренди конструктивних елементів благоустрою для розміщення малої архітектурної форми площею 30 м. кв. , терміном на 3 роки, Бенко Михайло Михайлович, для торгівлі продуктовою групою товарів, встановити термін тимчасового користування 3 роки , м. Дубляни, вулиця Шевченка.

11. Про надання дозволу на розширення МАФу згідно договору оренди на право тимчасового користування окремими конструктивними  елементами благоустрою для розміщення малої архітектурної форми , площею 30 м. кв. (включно з розширенням на 15 м.кв.) за адресою м.Дубляни, вул. Шевченка, гр. Піжак Галині Володимирівні.

12. Про надання дозволу на встановлення окремого конструктивного елементу благоустрою (МАФу) комунальної власності на умовах оренди для розміщення малої архітектурної форми.

13. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу їх у власність на земельних  торгах у формі аукціону земельної ділянки площею 0,1301 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в м.Дубляни, вул. Сонячна-Львівська та надання дозволу на виготовлення відповідної документації».

14. Про включення до переліку земельних ділянок для підготовки Лотів для продажу їх у власність на земельних  торгах у формі аукціону земельної ділянки, площею 0,1844 га для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови в м.Дубляни, вул. Сонячна-Львівська та надання дозволу на виготовлення відповідної документації».

15.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту (КВЦПЗ 07.02).

15.1 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту (КВЦПЗ 07.02)., за адресою м.Дубляни, вул.Червоної Калини,3.

15.2 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування для будівництва та обслуговування об’єктів фізичної культури і спорту (КВЦПЗ 07.02)., за адресою с.Малі Підліски .

16.Про затвердження детального плану території земельної ділянки орієнтовною площею 2,3000 га для комерційної забудови по вуиці Південна та зміні цільового призначення земельної ділянки за кадастровим № 4622710200:09:000:0407 із ведення особистого селянського господарства на для ведення комерційної діяльності по вул.Південна в с. Малі Підліски, Жовківського району, Львівської області.

17.Про затвердження детального плану території орієнтовною площею 0,2000 га під СТО по вулиці Луцька в с. Малі Підліски, Жовківського району, Львівської області.

18.Про затвердження детального плану території земельної ділянки, площею 0,5 га, яка заходиться за адресою м. Дубляни, вул. Львівська, для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

19.Про затвердження детального плану території для уточнення планувальної структури та функціонального призначення в межах вулиці Князя Романа у с.Ситихів Жовківського району Львівської області.

20. Про затвердження проекту землеустрою по зміні цільового призначення

20.1.Про затвердження проекту землеустрою по зміні цільового призначення із земель для ведення особистого селянського господарства КВЦПЗ-01.03 у землі для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка ) КВЦПЗ-02.01, за адресою м.Дубляни, вул.. Б.Хмельницького, гр. Андрейченко І.О.

20.2. Про затвердження проекту землеустрою по зміні цільового призначення із земель 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості у землі 03.07 для будівництва та обслуговування будівель торгівлі, за адресою м.Дубляни, вул.Львівська

21. Про затвердження документації із землеустрою.

21.1.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (КВЦПЗ 02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Дубляни, вул. Шухевича,57 кадастровий номер 4622710200:01:002:0097, площею 0,0778 га, у власність гр. Клюс Софії Петрівні.

21.2.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (КВЦПЗ 02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в м. Дубляни, вул. С. Бандери,5 кадастровий номер 4622710200:01:001:0123, площею 0,0611 га, у власність гр. Барбадин Марії Ярославівні.

21.3.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) в с. Малі Підліски, вул. Л.Костенко,9 кадастровий номер 4622710200:03:002:0149, площею 0,1000 га, у власність гр. Синицькому Ярославу Петровичу.

21.4.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) в м. Дубляни, вул. Коцюбинського,11 кадастровий номер 4622710200:01:011:0091, площею 0,0171 га, у власність гр. Янушевичу Олександру Євгеновичу.

21.5.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 01.05) для індивідуального садівництва в с. Ситихів, вул. Ситихівська, кадастровий номер 4622710200:08:000:0383, площею 0,0984 га, у власність гр. Чорному Тарасу Богдановичу.

21.6.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 01.03) для ведення особистого селянського господарства  в м. Дубляни, кадастровий номер 4622710200:01:004:0119, площею 0,0700 га, у власність гр. Жолінському Ігору Миколайовичу.

21.7.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 01.03) для ведення особистого селянського господарства  в м. Дубляни, вул. Б.Хмельницького кадастровий номер 4622710200:01:004:0118, площею 0,0148 га, у власність гр. Горчинській Галині Андріївні.

22. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора