A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

У Дубянах урочисто відкрили спортивний майданчик зі штучним покриттям та майданчик з вуличними тренажерами

Дата: 21.10.2019 11:12
Кількість переглядів: 394

20 жовтня у місті Дубляни відбулось урочисте відкриття багатофункціонального спортивного майданчика із наливним поліуретановим покриттям  та майданчика з вуличними тренажерами.

IMG 86852010

Майданчики розташовані на території Дублянської загальноосвітньої школи І - ІІІ ступенів імені Героя України Анатолія Жаловаги.

IMG 86222010

Реалізувати проєкт багатофункціонального спортивного майданчика вдалося  в рамках Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини. Кошти обласного бюджету - 1 млн. грн, кошти місцевого бюджету Дублян - 567 тис. гривень. Додатково з  бюджету Дублян були закуплені вуличні тренажери на суму 120 тисяч гривень.

На спортивне свято в Дубляни прибули почесні гості: голова постійної комісії з питань молодіжної політики, фізичної культури та спорту Львівської обласної ради Петро Жукровський, начальник управління фізичної культури та спорту ЛОДА Роман Хім’як, директор ЛОЦ ФЗН «Спорт для всіх» Вадим Климович, заступник голови Жовківської райдержадміністрації Юрій Дубневич завідувач сектору молоді та спорту Жовківської РДА Ольга Калиновська та заступник голови Жовківської районної ради Алла Жук.

IMG 86142010

Настоятелі місцевих храмів – о. Володимир, о. Дмитро та о. Андрій освятили спортивні майданчики та поблагословили присутніх учнів на нові спортивні звершення.

IMG 86442010

Міський голова Василь Попович зазначив, що сьогодні більшість дітей та молоді проводить біля комп’ютерів, але здорове покоління неможливо виховати без фізичної культури. Тепер, маючи нові спортивні майданчики, діти і молодь можуть з користю проводити час на свіжому повітрі. Також майданчики будуть корисні для юних спортсменів, які беруть участь у різноманітних турнірах.

За вагомий особистий внесок у розвиток територіальної громади та з нагоди відкриття спортивного майданчика з наливним покриттям у місті Дубляни Подякою Жовківської районної державної адміністрації нагородили міського голову м.Дубляни Василя Поповича та депутатський корпус Дублянської міської ради.

Під час відкриття перед присутніми виступили художні, танцювальні колективи колективи та обдаровані учні школи, а також вихованці Школи бойового гопака. На завершення свята відбувся футбольний турнір між командами школи.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора