A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

44-га ЧЕРГОВА СЕСІЯ ДУБЛЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІДБУДЕТЬСЯ 10 вересня 2019 РОКУ О 15.00 год. Дата створення: 16:04 3.09.2019

Дата: 03.09.2019 12:14
Кількість переглядів: 650

 

ПРОЕКТ

Порядку денного 44-ої сесії Дублянської міської ради

10 вересня 2019 р. о 15:00 год.

 

На розгляд сесії внести такі питання:

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

 

1.Про порядок денний 44-ої сесії сьомого демократичного скликання.

2. Про внесення змін  до показників міського бюджету.

3. Про внесення змін в рішення Дублянської міської ради.

3.1Про внесення змін в рішення №12 від 20 грудня 2018 року «Про затвердження штатного розпису апарату виконавчого комітету Дублянської міської ради на 2019 рік».

3.2 Про внесення змін до рішення №22 тридцять другої сесії сьомого демократичного скликання Дублянської міської ради Жовківського району Львівської області від 8.05.2018 року. «Про затвердження детального плану території нового кладовища для сіл Малі Підліски та Ситихів на території Дублянської міської ради (за межами населеного пункту).

3.3. Про внесення змін до рішення №52 п’ятдесят дев’ятої сесії  шостого демократичного скликання Дублянської міської ради Жовківського району Львівської області від 22.10.2015р. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0.07 га в урочищі «на торфах» в другому ряді, в м. Дубляни, гр. Мацько Лесі Володимирівні.

3.4. Про внесення змін до рішення №18 тридцять восьмої сесії сьомого демократичного скликання Дублянської міської ради Жовківського району Львівської області від 14.11.2018 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Славінському Ярославу Володимировичу для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,0317 га, яка розташована за адресою:м. Дубляни, вул.. Д.Галицького 125а.»

3.5 Про внесення змін до рішення №8 тридцять першої позачергової сесії сьомого демократичного скликання Дублянської міської ради Жовківського району Львівської області від 3.04.2018 року. «Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва на території Дублянської міської ради , Жовківського р-н, м.Дубляни урочище «За фермою» (за межами населеного пункту), (згідно додатку), орієнтовною площею 0,06 га.

3.6 Про внесення змін до рішення №39 шостої  сесії сьомого демократичного скликання Дублянської міської ради Жовківського району Львівської області від 2.06.2016 року. «Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с.Малі Підліски, гр.. Вдовичин Андрію Романовичу

 

4. Про затвердження звіту про оцінку майна нежитлового приміщення, позначеного в технічній документації під індексом 110, загальною площею 140,83 м. кв., що на праві комунальної власності належить Дублянській міськй раді та знаходяться за адресою: м.Дубляни, вул. Шевченка, 21.

5.Про затвердження проектно-кошторисної документації магістрального водопроводу від с. Великі Грибовичі до м.Дубляни.

6. Про припинення договору оренди № 339 від 04.01.2018 року на право тимчасового користування (оренда земельної ділянки) конструктивним елементом благоустрою площею 30 кв. м. за адресою м.Дубляни вул..Шевченка гр. Островській Іванні Ярославівні.

7. Про надання дозволу на укладення договору.

7.1 Про надання дозволу на укладення  договору  оренди конструктивних елементів благоустрою для розміщення малої архітектурної форми площею 30м.кв., терміном на 3 роки, ФОП Скірі Василю Івановичу, для торгівлі промисловою групою товарів, встановити термін тимчасового користування 3 роки з оплатою 300 грн. за місяць(без пдв) , річна сума оплати становить 3600 грн.(без пдв).

7.2 Про надання дозволу президенту ГО «Центральна Школа Бойового Гопака» Пилату В.С.  на  укладання договору оренди майна нежитлового приміщення, позначеного в технічній документації під індексом 110, загальною площею 140,83 м. кв., що на праві комунальної власності належить Дублянській міськй раді та знаходяться за адресою: м.Дубляни, вул. Шевченка, 21 з оплатою 12 відсотки від експертно грошової  оцінки, що становить 211,25 грн. в місяць  терміном на 3 роки.

7.3. Про надання дозволу  голові правління громадської організації «Федерація Шин Карате Західної України» Кіндзеру О.О. на  укладання договору оренди майна нежитлового приміщення, позначеного в технічній документації під індексом 110, загальною площею 140,83 м. кв., що на праві комунальної власності належить Дублянській міськй раді та знаходяться за адресою: м.Дубляни, вул. Шевченка, 21 з оплатою 12 відсотки від експертно грошової  оцінки, що становить 211,25 грн. в місяць  терміном на 3 роки.

7.4 Про надання дозволу на укладення договору на право тимчасового користування земельною ділянкою водного фонду за адресою:м. Дубляни, по вул.Данила Галицького , орієнтовною площею 0.25га, терміном 5(п’ять) років, з оплатою відповідно до оцінки землі 3(три) відсотки, Чеху Тарасу Ігоровичу.

8. Про надання дозволу на продовження договору  оренди конструктивних елементів благоустрою для розміщення малої архітектурної форми.

8.1 Про надання дозволу на продовження договору  оренди конструктивних елементів благоустрою для розміщення малої архітектурної форми площею 30 м. кв. , терміном на 3 роки, Жаловазі Олександру Володимировичу, для торгівлі промисловою групою товарів, встановити термін тимчасового користування 3 роки з оплатою 300 грн. за місяць(без пдв) , річна сума оплати становить 3600 грн.(без пдв).

8.2 Про надання дозволу на продовження договору  оренди конструктивних елементів благоустрою для розміщення малої архітектурної форми площею 30 м. кв. , терміном на 3 роки, Кравцю Андрію Ігоровичу, для торгівлі промисловою групою товарів, встановити термін тимчасового користування 3 роки з оплатою 300 грн. за місяць(без пдв) , річна сума оплати становить 3600 грн.(без пдв).

9. Про надання дозволу на об єднання двох  МАФів згідно договору оренди на право тимчасового користування окремими конструктивними  елементами благоустрою для розміщення малої архітектурної форми , площами 30м. кв.  та 30м. кв за адресою м.Дубляни, вул. Коцюбинського, гр. Тушницькій Ользі Богданівні.

10.Про звільнення Релігійної громади Євангельських Християн-Баптистів від дольової участі по будівництву двох будинків сімейного типу по вул.. Паркова,22а та Паркова ,22б  в м.Дубляни.

11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  щодо відведення земельної ділянки у власність.

11.1. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  щодо відведення земельної ділянки, площею 0,025 га у власність Панас Євгенії Василівні для ведення садівництва в м. Дубляни, садовий кооператив «Садівник».

11.2 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  щодо відведення земельної ділянки, площею 0,06 га у власність Бардахівському Івану Мирославовичу для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в м. Дубляни, вул. Шептицького,38.

11.3 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  щодо відведення земельної ділянки, площею 0,05 га у власність Гупало Євгенії Петрівні для ведення особистого селянського господарства в м. Дубляни, урочище «Галицька вежа».

11.4 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  щодо відведення земельної ділянки, площею 0,03 га у власність Харатіній Марії Спиридонівній для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в м.Дубляни,  вул. І.Підкови.

11.5 Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  щодо відведення земельної ділянки, площею 0,08 га у власність Набит Оксані Володимирівні для особистого селянського господарства в м.Дубляни,  вул. Є.Коновальця.

12. Про надання дозволу на розроблення детального плану території земельної ділянки з кадастровим №4622710200:04:000:0971 , яка знаходиться за адресою м.Дубляни, вул. Львівська,17 для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

13. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

14. Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва,особистого селянського господарства на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, (за межами населеного пункту) громадянам (згідно додатку).

15.Про надання погодження «Проекту землеустрою щодо зміни меж села Малі Підліски Дублянської міської ради, Жовківського району, Львівської області».

16. Про надання погодження «Проекту землеустрою щодо зміни меж села Ситихів, Дублянської міської ради, Жовківського району, Львівської області».

17. Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність.

17.1 Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва, орієнтовною площею 0,05 га на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, м.Дубляни (за межами населеного пункту) «Садівниче товариство «Підмога» гр. Братащук Володимиру Васильовичу.

17.2. Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення особистого селянського господарства, орієнтовною площею 0,5 га на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, (за межами населеного пункту) гр. Піщук Тарасу Юрійовичу(учасник АТО).

17.3 Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для ведення садівництва, орієнтовною площею 0,06 га на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, (за межами населеного пункту) гр. Обертан Роману Андрійовичу (учасник АТО).

18. Про надання дозволу гр. Стецькому Р.В. на викуп земельної ділянки, з кадастровим №4622710200:01:020:0002, площею 227 кв.м. за адресою:м.Дубляни, вул.. Шевченка 20б,

19. Про  затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної ділянки

19.1 Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07),

площею 0,3000га, що розташована за адресою: Львівська обл.,Жовківський р-н, с.Ситихів (в межах населеного пункту) .

19.2. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07),

площею 0,1874га, що розташована за адресою: Львівська обл.,Жовківський р-н, с.Малі Підліски (в межах населеного пункту).

19.3 Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування будівель торгівлі (КВЦПЗ 03.07),

площею 0,1874га, що розташована за адресою: Львівська обл.,Жовківський р-н, с.Малі Підліски (в межах населеного пункту) .

19.4. Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування будівель об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування (КВЦПЗ 03.08) площею 0,9000 га, що розташована за адресою: Львівська обл.,Жовківський р-н, с.Ситихів (в межах населеного пункту)

19.5 Про  затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва і обслуговування інших будівель громадської забудови (КВЦПЗ 03.15) площею 0,2000 га, що розташована за адресою: Львівська обл.,Жовківський р-н, с.Малі Підліски (в межах населеного пункту) , площа Незалежності,1

20. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель.

20.1 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с. Ситихів, вул. Кривоноса,24 кадастровий номер 4622710200:08:000:0355, площею 0,0800 га, у власність гр. Морозовій Ларисі Миколаївні.

20.2 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 02.01) для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в м. Дубляни, вул. Кияка,15 кадастровий номер 4622710200:01:011:0090, площею 0,0430 га, у власність гр. Іванейко Миколі Романовичу.

20.3 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд (присадибна ділянка) (КВЦПЗ 02.01) за адресою: м. Дубляни, вул.. Стефаника,7 кадастровий номер 4622710200:01:011:0089, площею 0,0736 га, у сумісну власність гр. Романишин Ірині Григорівні, гр.Боднар-Курпесьо Анастасії Григорівні, гр.Панас Ользі Григорівні , гр.Марків Ганні Григорівні

21.Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність (КВЦПЗ 01.03) для ведення особистого селянського господарства в м. Дубляни, урочище «Галицька вежа» кадастровий номер 4622710200:01:019:0122, площею 0,0176 га, у власність гр. Яворському Володимиру Михайловичу.

22. Про затвердження детального плану території для зміни цільового призначення з особистого селянського господарства на для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Б.Хмельницького в м.Дубляни, Жовіківського р-ну, Львівської області гр. Андрейченко Ілоні Олександрівні .

23. Про затвердження детального плану території щодо зміни цільового призначення з 11.02 для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості для обслуговування виробничих будівель і споруд на цільове призначення 03.07  для будівництва та обслуговування будівель торгівлі за адресою Львівська область , Жовківський район, м.Дубляни вул.. Львівська .

24.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки Дублянської міської ради для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування за адресою:Львівська область, Жовківський район, м.Дубляни, вул.. Сонячна-Львівська.

25. Про затвердження проекту внесення змін в детальний план території для розміщення кварталу індивідуальної житлової садибної забудови між вул…Львівською та Сонячною в м.Дубляни Львівської області.

26. Про надання дозволу виконавчому комітету Дублянської міської ради на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки(кадастровий номер 4622710200:04:000:1057) з метою зміни цільового призначення із «для будівництва та обслуговування об’єктів туристичної інфраструктури та закладів громадського харчування» на «для розміщення та експлуатації будівель і споруд додаткових транспортних послуг та допоміжних операцій» з подальшим продажем у власність на земельних торгах орієнтовною площею 0,1115 га за адресою: Львівська область, Жовківський район, місто Дубляни, вул. Сонячна-Львівська.

27.Різне

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора