A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

42-га ЧЕРГОВА СЕСІЯ ДУБЛЯНСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ ВІДБУДЕТЬСЯ 13 ЧЕРВНЯ 2019 РОКУ О 15.00 год. Дата створення: 16:04 7.06.201

Дата: 07.06.2019 10:35
Кількість переглядів: 465

ПРОЕКТ

Порядку денного 42-ої сесії Дублянської міської ради

13 червня 2019 р. о 15:00 год.

На розгляд сесії внести такі питання:

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

1.Про порядок денний 42-ої сесії сьомого демократичного скликання.

2. Про внесення змін  до міського бюджету.

3. Про преміювання Дублянського міського голову Поповича В.Ю. з нагоди святкування дня Святої Трійці та Дня  Конституції України.

4. Про утворення відділу «Центр надання адміністративних послуг» Дублянської  міської  ради .

5.Про припинення діяльності громадського формування по охороні правопорядку та державного кордону на території Дублянської міської ради при виконавчому комітеті Дублянської міської ради.

6. Про безоплатну передачу з балансу Дублянської міської ради на баланс ПрАТ «Львівобленерго»  кабель типу АВВГ 4х35, 75м та розподільчого щита, що знаходиться по вул. Львівській,14 у м. Дубляни.

7. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Реконструкція спортивного майданчика із штучним покриттям по вул. Шевченка,21 в м.Дубляни, Львівської області»

8. Про надання дозволу на продовження договору на право тимчасового користування окремими конструктивними елементами благоустрою комунальної власності на умовах оренди для розміщення малих архітектурних форм та павільйонів.

9. Про внесення змін та уточнення  до рішення Дублянської міської ради.

9.1 Про внесення змін та уточнення  до рішення Дублянської міської ради №25 Дублянської міської ради Жовківського району Львівської області від 14.12.2017р. «Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Дублянської міської ради, Жовківського р-ну,(за межами населеного пункту) урочище «Горіхи» (згідно додатку), орієнтовною площею 0,04 га».

9.2. Про внесення змін та уточнення  до рішення Дублянської міської ради №27  Дублянської міської ради Жовківського району Львівської області від 14.02.2019 року «Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення особистого селянського господарства на території Дублянської міської ради,  Жовківського р-н., с. Ситихів (за межами населеного пункту),орієнтовною площею 0,5га, гр. Сологуб Сергію Івановичу (учасник АТО) .

9.3 Про внесення змін та уточнення  до рішення Дублянської міської ради №337  Дублянської міської ради Жовківського району Львівської області від 25.10.2015 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр. Маслюк Надії Володимирівні».

10.Про надання дозволу на виготовлення детального плану по зміні цільового призначення земельної ділянки в с. Малі Підліски, площею 0,20га з особистого селянського господарства на для будівництва і обслуговування комерційної діяльності, гр. Безноско Євгену Івановичу.

11. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації  щодо відведення земельної ділянки у власність.

12. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд.

12.1 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Ситихів, вул.Героїв УПА,33 орієнтовною площею 0,1000 га , гр. Чучман Петру Юрійовичу (учасник АТО)

12.2 Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Малі Підліски, вул.Л.Костенко,10 орієнтовною площею 0,08га , гр. Синицькому Ярославу Петровичу (учасник АТО).

12.3. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд в с.Ситихів, вул..Героїв УПА,34 орієнтовною площею 0,1000 га , гр. Бегай Андрій Романович(учасник АТО)

12.4 Про надання дозволу громадянам на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд. 

13. Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення, садівництва, особистого селянського господарства на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, м.Дубляни, с. Малі Підліски, с. Ситихів (за межами населеного пункту) (згідно додатку).

14. Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо надання земельної ділянки в оренду шляхом проведення аукціону орієнтовною площею 3,00 га для ведення особистого селянського господарства в с. Ситихів ( за межами населеного пункту).

15. Про надання дозволу на встановлення окремого конструктивного елементу благоустрою (МАФу) комунальної власності на умовах оренди для розміщення малої архітектурної форми .

16. Про затвердження детального плану території земельної ділянки для будівництва та обслуговування Дому Молитви по вул. Південна, 15а в с. Малі Підліски Жовківського району Львівської області.

17. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для індивідуального садівництва  у власність гр. Колодій Петро Мирославович.

18. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для ведення особистого селянського господарства   у власність гр. Кукіль Галині Володимирівні.

19. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва індивідуальних гаражів.

19.1Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва індивідуальних гаражів  у власність гр. Радомській Анні Леонідівні.

19.2 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки  для будівництва індивідуальних гаражів  у власність гр. Ягнич Василю Мирославовичу.

19.3 Про затвердження технічної документації щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості )  для будівництва і обслуговування гаражу   гр. Гулько Богдану Івановичу.

20.Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора