A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

30-а чергова сесія Дублянської міської ради запланована на 06 березня 2018 р. о 10:00 год. в залі засідань депутатів Дублянської міської ради

Дата: 23.02.2018 15:48
Кількість переглядів: 430

 

ПРОЕКТ

Порядку денного 30-ої сесії Дублянської міської ради

6 березня 2018 р. о 10:00 год

 

На розгляд сесії внести такі питання:

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

 

1.Про порядок денний 30-ої сесії сьомого демократичного скликання.

2. Про внесення змін до бюджету 2018 року.

3.Про встановлення ставок та пільг із сплати земельного податку на 2018 рік.

4.Про надання дозволу Виконавчому комітету Дублянської міської ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дорожнього покриття по вул. Симоненка в с. Малі Підліски.

5. Про надання дозволу Виконавчому комітету Дублянської міської ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по поточному ремонту вуличного освітлення в м. Дубляни і с. Малі Підліски.

6. Про надання дозволу Виконавчому комітету Дублянської міської ради на виготовлення проектно-кошторисної документації по будівництву магістрального водопроводу с.Великі Грибовичі –м. Дубляни.

7. Про затвердження проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дорожнього покриття по вул. Грушевського в м.Дубляни.

8.Про затвердження «Програми благоустрою міста на 2018 рік».

9.Про затвердження комплексної програми «Соціальна підтримка учасників антитерористичної операції та членів їх сімей в м. Дубляни на 2018-2019 роки».

10. Про обрання члена виконкому Дублянської міської ради.

11.Про внесення змін в рішення №62 від 22 жовтня  2015 року «Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,07га в урочищі «На торфах»в другому ряді, в м. Дубляни, Коваліву Мирославу Михайловичу».

12. Про внесення змін в рішення №7 від 24 листопада 2016 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо передачі земельної ділянки у приватну власність для індивідуального гаражного будівництва площею 27 кв.м.» гр.Яворському М.І.

13. Про внесення змін в рішення №10 від 24 листопада 2016 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо передачі земельної ділянки у приватну власність для індивідуального гаражного будівництва площею 27 кв.м.» гр.Новосад А.Є.

14. Про внесення змін в рішення №9 від 24 листопада 2016 року «Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо передачі земельної ділянки у приватну власність для індивідуального гаражного будівництва площею 27 кв.м.» гр.Стойко М.М.

15. Про внесення змін в рішення №6 від 14 листопада 2017 року «Про надання дозволу на передачу земельної ділянки в оренду» Шаріфовій О.А.

 

16. Про розірвання договору оренди № 308 від 25 січня 2016 р. для обслуговування МАФу за адресою м. Дубляни, вул.Коцюбинського, гр.Качор О.Т.

17.Про надання дозволу на укладення догову оренди земельної ділянки для обслуговування МАФу за адресою м. Дубляни, вул.Коцюбинського, гр.Волоцюзі В.В.

18. Про надання дозволу на продовження договору  оренди напівпідвальних приміщень площею 154,9 кв.м. в м. Дубляни по вул. Шевченка,25.

19. Про надання дозволу на продовження договору  оренди конструктивних елементів благоустрою для розміщення малої архітектурної форми площею 30м.кв., гр. Барбадин Віктору Зіновійовичу, для торгівлі засобами захисту рослин та господарськими товарами.

20. Про надання дозволу на продовження договору  оренди конструктивних елементів благоустрою для розміщення малої архітектурної форми площею 30м.кв., Кіндрат І.Б.

21. Про надання дозволу для  розміщення малої архітектурної форми для ведення підприємницької діяльності (орієнтовною площею 30 кв.м., за адресою м. Дубляни, гр.Гришко В.В.

22.Про надання дозволу для  розміщення торгового павільйону орієнтовною площею 40 кв.м., для ведення підприємницької діяльності (торгівля товарами продуктивної групи )  за адресою м. Дубляни, по вул. Шевченка, гр.Тушницькому А.В.

23.Про надання дозволу для  розміщення малої архітектурної форми для ведення підприємницької діяльності (роздрібна торгівля не продовольчими товарами, ксерокопія, роздрук з цифрових носіїв), орієнтовною площею 30 кв.м., за адресою м. Дубляни, по вул. Шевченка, гр.Грицевичу А.Ю.

24. Про надання дозволу для  розміщення малої архітектурної форми для ведення підприємницької діяльності (торгівля продовольчими товарами), орієнтовною площею 30 кв.м., за адресою м. Дубляни, по вул. Шевченка, гр.Ковальській В.П.

25. Про надання дозволу для  розміщення малої архітектурної форми для ведення підприємницької діяльності (торгівля продовольчими товарами), орієнтовною площею 30 кв.м., за адресою м. Дубляни, по вул. Шевченка, гр.Борусяк О.А.

26. Про надання дозволу для  розміщення малої архітектурної форми для ведення підприємницької діяльності (торгівля побутовими товарами), орієнтовною площею 30 кв.м., за адресою м. Дубляни, по вул. Шевченка, гр.Борейко М.М.

27. Про надання дозволу для  розміщення малої архітектурної форми орієнтовною площею 20-30 кв.м., для ведення підприємницької діяльності (надання послуг громадського харчування )  за адресою м. Дубляни, гр.Боднарчуку У.Т.

28. Про надання дозволу на розширення МАФу згідно договору оренди на право тимчасового користування окремими конструктивними  елементами благоустрою для розміщення малої архітектурної форми , площею 25м. кв. (включно з розширенням на 4 м.кв.) за адресою м.Дубляни, вул. Шевченка, гр. Петрик М.П.

29. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд в с. Малі Підліски, Жовківського рн., Львівської обл. на території Дублянської міської ради гр. Валько З.Л. (учасник АТО, згідно списків ЛОДА ).

30. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною  площею 0,05га, в урочищі «Галицька вежа», яка знаходиться на  території  Дублянської   міської ради, гр. Скорик Н.С.

31.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення та відновлення меж земельної  ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд орієнтовною  площею 0,25га, в с. Ситихів, вул. Ситихівська, гр. Топольському З.Я.

32.Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення садівництва, орієнтовною площею 0,06 га , яка розташована за адресою: м. Дубляни (за межами населеного пункту) садівничий кооператив «Карвати», гр. Головащенко В.В.

33. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення та відновлення меж земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд , площею 0,0745га, яка розташована за адресою: м.Дубляни, вул. Л.Українки,11а, гр. Малині Ю.Г.

34.Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,07га в урочищі «на торфах» в першому ряді, поряд з вул.Мазепи, м.Дубляни, гр. Литвин Г.П.

35. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,07га в урочищі «на торфах» в другому ряді, поряд з вул.Мазепи, м.Дубляни, гр. Береській О.Ю.

36. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,07га в урочищі «на торфах», поряд з вул.Мазепи, м.Дубляни, гр. Коваліву В.М.

37. Про надання дозволу на виготовлення проекту із землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства орієнтовною площею 0,050га в с.Малі Підліски, Жовківського рн., Львівської обл..,гр. Ватилик Н.С.

38. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою по зміні цільового призначення земельної ділянки , площею 0,1164 га для ведення особистого селянського господарства на для комерційної діяльності (виставковий майданчик для с/г техніки) за адресою: с.Малі Підліски, вул. Південна, гр. Кіндрат Ю.І.

39. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд гр.:

39.1 Павлів О.В.

39.2 Козак А.Б.

39.3 Козак Б.М.

40. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельних ділянок в натурі(на місцевості)  для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель та споруд гр.:

40.1 Падюці Р.І.

40.2 Панасюк Б.Ф., Панасюк Г.Ф.

40.3 Пись П.І.

41. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва гр.:

41.1Федорко В.О.

41.2 Шарко Р.С.

41.3 Харачко С.І.

42. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для особистого селянського господарства гр.:

42.1 Гризлюк Ю.М.

42.2. Кобрин О.М.

42.3. Кінаш К.В.

43.Про перелік об’єктів та види суспільно-корисних  робіт на правопорушників, на яких було накладено стягнення у вигляді громадських робіт, а також на засуджених до громадських робіт, на 2018 рік .

44. Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора