A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

25-а сесія Дублянської міської ради запланована на 14 листопада 2017 р. о 17:00 год. в залі засідань депутатів Дублянської міської ради

Дата: 06.11.2017 14:56
Кількість переглядів: 318

 

 

ПРОЕКТ

Порядку денного 25-ої сесії Дублянської міської ради, що запланована на 14 листопада 2017 р. о 17:00 год. в залі засідань депутатів Дублянської міської ради

сії внести такі питання:

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО:

1.Про порядок денний 25-ої сесії сьомого демократичного скликання.

2. Про внесення змін до місцевого бюджету на 2017 року.

3. Про звільнення від батьківської плати у ДНЗ №1 м.Дубляни за харчування дітей, батьки яких брали і беруть участь в зоні АТО або  загинули під час виконання військового обов'язку, мобілізованих, а також дітей із сімей тимчасово переміщених із зони АТО та тимчасово-окупованих територій.

4. Про надання дозволу на розширення МАФу згідно договору оренди на право тимчасового користування окремими конструктивними  елементами благоустрою для розміщення малої архітектурної форми з існуючої площі 10м. кв. на площу 30 м. кв., гр. Шатіло Віталію Вячеславовичу.

5. Про надання дозволу на передачу земельної ділянки в оренду.

5.1 гр. Шаріфовій Оксані Андріївній для обслуговування кафе «Ріо», площею 0,01га, в м. Дубляни, по вул. Шевченка, 20а.

5.2 гр. Кіщак Андрію Євгеновичу для для розміщення МАФу (автосервіс).

6. Про розгляд заяв громадян стосовно виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок.

7. Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва, орієнтовною площею 0,05 га на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, м.Дубляни , садівниче товариство «Підмога» (за межами населеного пункту) гр. Придатко Лесі Константинівні .

8. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо відновлення, встановлення меж земельної ділянки для обслуговування столярного цеху, площею 0,0292, яка розташована за адресою: м.Дубляни, вул. Стефаника,15, кадастровий № 4622710200:01:011:0015, гр. Біді АндріюЯрославовичу.

9. Про надання дозволу на виготовлення детального плану території для об’єднання земельних ділянок, обмежених вулицями В.Великого та Підлісної в м.Дубляни, Жовківського району, Львівської області, гр.Була Любомирі Федорівній.

10. Про розгляд заяв учасників АТО, про надання земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території Дублянської міської ради.

11. Про розгляд заяв громадян мешканців Дублянської міської ради та громадян, які не проживають на території Дублянської міської ради  про надання земельної ділянки у власність.

12. Про затвердження детального плану території гр. Шпік Катерині Іванівні для обслуговування житлового будинку господарських будівель та споруд в м. Дубляни, вул.Б. Хмельницького

13. Про затвердження детального плану території по зміні цільового призначення.

13.1 Про затвердження проекту детального планування території по зміні цільового призначення земельної ділянки з особистого селянського господарства на для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, площею 0,0708 га в м.Дубляни, вул. Коцюбинського, у власність гр. Красому Володимиру Юрійовичу.

13.2. Про затвердження проекту землеустрою по зміні цільового призначення земельної ділянки з особистого житлового будівництва  для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови за адресою: м.Дубляни, вул. Коцюбинського, 6,  площею 0,0085 га, у власність гр. Тибінці Галині Євгенівні.

14.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність.

15.Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, с..Ситихів (за межами населеного пункту) (згідно додатку), орієнтовною площею 0,06га.

16. Про надання погодження на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для ведення садівництва на території Дублянської міської ради, Жовківського р-н, м. Дубляни (за межами населеного пункту) (згідно додатку), орієнтовною площею 0,06га.

17.Різне.

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора