A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Дублянська міська рада
Львівська область, Львів

20-та позачергова сесія Дублянської міської ради VІI скликання відбудеться 23 травня 2017 року о 13:00 год. в залі засідань Дублянської міської ради.

Дата: 22.05.2017 13:08
Кількість переглядів: 103

ПРОЕКТ

Порядку денного 20 позачергової сесії

Дублянської міської ради

23 травня  2017р. О 13:00 год

 

Відповідно до частини 7 статті 46 Закону України  «Про місцеве самоврядування в Україні»,  призначити 20-ту позачергову сесію Дублянської міської ради VІI скликання 23 травня  2017 року о 13:00 год. в залі засідань Дублянської міської ради.

На розгляд сесії внести такі питання:

1.Про порядок денний 20-тої позачергової сесії сьомого демократичного скликання.

2. Про внесення змін і уточнень у рішення Дублянської міської ради №422 від 25 вересня 2015 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність гр.Сенишак Миколі Івановичу»

3. Про величину пайової участі ЖК «Шатл» у розвитку інфраструктури м.Дубляни із врахуванням загальної кошторисної вартості будівництва об’єкту.

4. Про внесення змін до бюджету 2017 року.

5.Про надання дозволу Дублянській міській раді на виготовлення проектно-кошторисної документації по капітальному ремонту дорожнього покриття по вул.Грушевського в м.Дубляни, Жовківського району, Львівської обл.

6. Про надання дозволу Дублянській міській раді на виготовлення проектно-кошторисної документації на встановлення спортивного майданчика з штучним покриттям в м.Дубляни, Жовківського району, Львівської обл.

7.Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Інститутській в м.Дубляни Жовківського району, Львівської обл.»

8. Про затвердження проектно-кошторисної документації «Капітального ремонту дорожнього покриття по вул. Шашкевича в м.Дубляни Жовківського району, Львівської обл.»

9. Про затвердження рішення №30 Виконавчого комітету Дублянської міської ради «Про преміювання Дублянського міського голови Поповича В.Ю. з нагоди Дня міста» від 4.05.2017 року

10. Про затвердження рішення №30 Виконавчого комітету Дублянської міської ради «Про преміювання першого заступника Дублянського міського голови Яремка В.М. з нагоди Дня міста» від 4.05.2017 року.

11. Про розгляд заяв громадян стосовно виготовлення проекту землеустрою щодо відведення  земельних ділянок.

12. Про розгляд заяв учасників АТО, про надання земельної ділянки у власність.

13. Про розгляд заяв громадян мешканців Дублянської міської ради та громадян, які не проживають на території Дублянської міської ради  про надання земельної ділянки

13.1Про розгляд заяв громадян мешканців Дублянської міської ради та громадян, які не проживають на території Дублянської міської ради  про надання земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд на території Дублянської міської ради .

13.2 Про розгляд заяв громадян мешканців Дублянської міської ради та громадян, які не проживають на території Дублянської міської ради  про надання земельної ділянки для садівництва, для ведення ОСГ, для будівництва індивідуального гаражу на території Дублянської міської ради .

14. Про надання дозволу на виготовлення детального плану по зміні цільового призначення .

15.Про надання дозволу на виготовлення технічної документації щодо передачі у власність земельної ділянки для обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд .

16. Про надання погодження на розроблення проекту землеустрою щодо отримання земельної ділянки  у власність для ведення ОСГ орієнтовною площею 2,0 га за рахунок земель запасу за межами населеного пункту на території Дублянської міської ради, Жовківського рн., урочище «Торфи» заплава р.Яричівка, гр.Мнацаканян Романа Романівна

17. Про надання дозволу на погодження розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність обслуговуючому кооперативу «Садівниче товариство «Малі Дубляни» для розміщення трансформаторної підстанції (КТП), для електропостачання садового кооперативу та нового кварталу у с.Ситихів на території Дублянської міської ради, Жовківського рн., ( за межами населеного пункту), орієнтовною площею 0,01га

18.Про надання дозволу для  розміщення малої архітектурної форми .

19. Про надання дозволу на продовження договору  оренди конструктивних елементів благоустрою для розміщення малої архітектурної форми.

20. Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельної     ділянки у власність громадянам.

21.Різне.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора